05
ЛЮТ
2018

Режисер «Форсажа 8» перезапустить «Людей в чорному»

Студія робить чергову спробу відновити франшизу.

Ф. Гері Грей, режисер фільмів «Голос вулиць» і «Посередник», поставить для Sony і Amblin спін-офф «Людей в чорному». Таким чином, студія планує влаштувати м'яке перезавантаження популярної фантастичної франшизи. Артур Маркам і Метт Холловей, які працювали над першим фільмом «Залізна людина», написали сценарій. На даний момент Sony веде переговори з Греєм.

 
Кадр з фільму «Люди в чорному 3»

У центрі сюжету фільму знову опиняться агенти секретної організації, яка контролює діяльність інопланетних прибульців, що мешкають на Землі серед звичайних людей.

При цьому агенти Кей і Джей, яких в оригінальних фільмах зіграли Вілл Сміт і Томмі Лі Джонс, не з'являться в спін-оффі. В перезапуску глядачів чекають нові персонажі у виконанні нових акторів.

Студія вже кілька років намагається оживити «Людей в чорному». У 2016 році почалися розмови про кросовер з серією «Мачо і ботан», де герої комедій Кріса Міллера і Філа Лорда повинні були приміряти чорні похоронні костюми, але в підсумку проект так і не вдалося зрушити з мертвої точки.

«Люди в чорному 3» вийшли в прокат в 2012 році і показали, що і після десятирічної перерви інтерес до історії у аудиторії є. Стрічка зібрала понад 624 млн доларів при бюджеті в 225 млн доларів. Симпатій преси, правда, удостоїлася тільки перша частина франшизи, яка свого часу заробила 589 млн доларів. Критичний рейтинг другого фільму, що взяв касу в 441 млн доларів, виявився найнижчим серед всіх трьох проектів.

Останні фільми Ф. Гері Грея показують в прокаті приємні для студій і продюсерів результати. Восьма частина швидкісної франшизи «Форсаж» заробила 1,236 млрд доларів і стала однією з найуспішніших картин 2017 року. Попередній проект режисера - стрічка «Голос вулиць» про групу N.W.A. - зібрав 201 млн доларів при скромному бюджеті в 28 млн доларів.

 
Ф. Гері Грей і Він Дізель на зйомках фільму «Форсаж 8»

Студія планує випустити фільм в червні 2019 року.
 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####