28
ЛЮТ
2018

«Храм з кісток» Стівена Кінга стане серіалом

Кінокомпанія Cedar Park Entertainment придбала права на екранізацію вірша.

Продюсерська студія Кріса Лонга і Девіда Ейра займеться перенесенням поеми Стівена Кінга «Храм з кісток» на телеекрани. Спочатку вірш був написаний в 1960-х. Згодом Кінг переписав його і опублікував в листопаді 2009 року в журналі Playboy. У 2015-му воно увійшло в десятий збірник письменника «Ярмарок нічних жахіть».

 
Фрагмент американської обкладинки збірника «Ярмарок нічних жахіть»

У поемі розповідь ведеться від першої особи. Завсідник бару в обмін на випивку розповідає невідомому слухачеві історію про невдалу експедицію в джунглі, в результаті якої в живих залишилося лише кілька людей. Вони повинні були знайти таємничий Храм з кісток, але замість цього виявили секрет, що не призначений для сторонніх.

До цього Лонг вже працював з Кінгом. В якості виконавчого продюсера він брав участь у створенні серіалу «Містер Мерседес».

В останні роки Голлівуд з новою силою взявся за екранізацію Кінга. У 2017 році Netflix випустив фільми «1922» і «Гра Джералда», а в кінотеатрах глядачів підкорив хоррор «Воно». У 2018-му стрім-сервіс Hulu покаже серіал «Касл-Рок». Разом з тим режисер Майк Фленеган найближчим часом займеться постановкою картини «Доктор Сон», яка заснована на продовженні «Сяйва».

 

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####