28
ЛЮТ
2018

Зірка серіалу «Люди» зніметься у фільмі «Капітан Марвел»

Актриса зіграє інопланетного генетика і шпигуна.

Джемма Чан, відома за роллю андроїда в серіалі «Люди», приєдналася до акторського складу екранізації коміксів Marvel «Капітан Марвел». Актрисі запропонували роль доктора Мінерви, під виглядом якої ховається інопланетна вчена крі Мінн-Ерва.

 
Мінн-Ерва

Анна Боден і Раян Флек відповідають за постановку картини за сценарієм Женеви Робертсон-Дворет.

Деталі сюжету майбутньої картини не розкриваються. Відомо лише, що дія розвернеться в 1990-х, задовго до того, як Тоні Старк зробив собі першу броню.

Фільм розповість про пілота військово-повітряних сил США Керол Денверс (Брі Ларсон). Після інциденту з невідомим інопланетним приладом її ДНК змішується з ДНК прибульця з раси крі. Денверс стає суперсильною і практично невразливою, отримує здатність літати і поглинати енергію.

З новими здібностями Денверс допомагає впоратися капітан Мар-Велл (Джуд Лоу) - герой крі, який живе серед людей у ​​вигляді доктора Волтера Лоусона. Генетик Мінн-Ерва прилітає на Землю в надії використовувати незвичайну генетику Мар-Велла для розвитку рідної раси.

Персонаж Джемми Чан стане антагоністом для героїні Брі Ларсон, тоді як головного лиходія у фільмі може зіграти Бен Мендельсон.

 
На фото: Джемма Чан

У 2018 році Чан з'явиться на екранах у комедії «Шалено багаті азіати» і в історичній драмі «Марія - королева Шотландії».

Студія планує випустити «Капітана Марвел» 7. березня 2019 року.

Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####