04
БЕР
2018

Бред Пітт зніметься в 9-му фільмі Квентіна Тарантіно

Також стало відомо назву нового проекту легендарного постановника.

Дев'ятий фільм Квентіна Тарантіно отримав офіційну назву - «Одного разу в Голлівуді» (Once Upon A Time In Hollywood), повідомляє Deadline. Крім цього, поповнився акторський склад картини. Разом c раніше оголошеним Леонардо ДіКапріо в проекті візьме участь Бред Пітт.

 
Бред Пітт у фільмі «Як боязкий Роберт Форд убив Джесі Джеймса»

За словами режисера, дія фільму розгортається в 1969 році в Лос-Анджелесі під час розквіту руху хіпі. Головний герой - Рік Далтон (ДіКапріо), колишня зірка вестерн-шоу Bounty Law. Пітт зіграє Кліффа Бута, вірного напарника і дублера Далтона. Разом вони намагаються вижити в новому незнайомому Голлівуді і планують виїхати в Італію, де сили набирають спагетті-вестернів. «Але у Ріка є одна дуже відома сусідка... Шерон Тейт», - закінчив Тарантіно.

Тарантіно і раніше планує запросити на роль актриси, яка загинула від рук послідовників Чарльза Менсона, зірку фільму «Я, Тоня» Марго Роббі.

«Я працював над сценарієм п'ять років і більшу частину свого життя провів у Лос-Анджелесі, в тому числі і в 1969 році, коли мені було сім років, - розповів Тарантіно. - Мені не терпиться розповісти історію Лос-Анджелеса і Голлівуду, яких більше немає. І мене дико радує динаміка ДіКапріо і Пітта як Ріка і Кліффа».

Тарантіно спілкувався з кількома кандидатами щодо ролі Бута, включаючи Тома Круза, але в підсумку зупинив свій вибір на Пітті. Крім цього, режисер подумує покликати в свій фільм Аль Пачіно і зайнятий пошуками актора на роль Романа Поланського.

Старт зйомок дев'ятого фільму запланований на червень 2018 року. Прем'єра відбудеться 9 серпня 2019 року.

Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua

 
#####