22
БЕР
2018

Генрі Кавілл записав відео в пам'ять про скандальні вуси

Зірка «Ліги справедливості» нарешті зміг поголитися.

Генрі Кавілл нарешті збрив вуса, через які в 2017 році розгорілася неабияка суперечка між творцями «Ліги справедливості» і останньої частини франшизи «Місія неможлива». Результат актор зобразив на відео.

 

#ShavedButNotForgotten

Публикация от Henry Cavill (@henrycavill)

Влітку 2017-го акторський склад «Ліги справедливості» відправили на перезйомки. В процесі роботи виникла несподівана проблема: Кавілл вже знімався в блокбастері «Місія неможлива: Фолаут», де його персонаж, агент ЦРУ, носить вуса. Студія Paramount не вирішила акторові збрити їх, через що Warner довелося витратити кілька мільйонів доларів, щоб стерти вуса на постпродакшені цифровим способом. Результат, який глядачі побачили в кінотеатрах, виявився, м'яко кажучи, дивним.

Але вусаv прийшов кінець. Користувач Twitter @BossLogic навіть зробив спеціальний постер.
З виходом «Ліги справедливості» на blu-ray підійшов до кінця і прокат блокбастера Зака ​​Снайдера. З усіх фільмів кіновсесвіту DC картина про команду супергероїв показала найгірший результат. При офіційному бюджеті в 300 млн доларів без урахування витрат на рекламу і дозйомки стрічка зібрала 678 млн доларів. Для порівняння: «Диво-жінка» набрала 822 млн доларів, а «Загін самогубців» - 747 млн ​​доларів.
 
#####