22
БЕР
2018

Тесса Томпсон зніметься в перезапуску «Людей в чорному»

Актриса може знову попрацювати з колегою по блокбастеру «Тор: Раґнарок» Крісом Хемсвортом.
 
Кадр з фільму «Тор: Раґнарок»

Тесса Томпсон візьме участь в зйомках спін-оффі «Людей в чорному», повідомляє THR. Актриса з'явиться в картині разом з Крісом Хемсвортом, переговори з яким студія Sony почала в перших числах березня. За постановку стрічки відповідає Ф. Гері Грей.

Артур Маркам і Метт Холловей написали сценарій перезапуску. Волтер Ф. Паркс і Лорі МакДональд спродюсують проект. Стівен Спілберг візьме на себе функції виконавчого продюсера.

Нова частина продовжить історію агентів секретної організації, яка контролює діяльність інопланетних прибульців, що мешкають на Землі серед звичайних людей.

 
На фото: Тесса Томпсон

За планом студії франшиза отримає м'який перезапуск в дусі «Світу Юрського періоду», де нова картина умовно існує в хронології оригінальних фільмів, але при цьому не пов'язана з минулими частинами сюжетно. У спін-оффі з'являться нові герої, тоді як агенти Кей і Джей у виконанні Вілла Сміта і Томмі Лі Джонса відправляться на спокій.

Деталі сюжету не розкриваються. Відомо лише, що в фільмі буде як мінімум три головних персонажі (Томпсон, Хемсворт і літній актор в ролі наставника), а дія не буде обмежена однією країною.

«Люди в чорному 3» з'явилися в прокаті в 2012 році і показали, що і після десятирічної перерви інтерес до історії у аудиторії є. При бюджеті в 225 млн доларів стрічка зібрала понад 624 млн доларів. В цілому серія зібрала понад 1,5 млрд доларів.

Нещодавно глядачі могли бачити Томпсон у фантастичній картині Алекса Гарленда «Анігіляція». Зараз актриса зайнята на зйомках спортивної картини «Крід 2».

Студія має намір випустити спін-офф «Людей в чорному» в кінотеатри влітку 2019 року.

 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####