26
БЕР
2018

У фільмі «Веном» майже не буде самого Венома?

Антигерой може з'явитися на екрані лише до кінця картини.

Згідно з останніми чутками, що циркулюють по інтернету, в трейлері фільму «Веном» з Томом Харді не випадково немає кадрів з Едді Броком в костюмі-симбіоті. Якщо вірити інформації, що виникає на різних сайтах, за сюжетом Веном в повному обладунку з'явиться перед глядачем лише у фінальній битві.

 
Кадр з фільму «Веном»

Протягом фільму інопланетний симбіот, з яким об'єднався репортер Едді Брок, буде проявлятися виключно в венах героя, у вигляді щупалець і додаткової руки, також він «утворює щит під час автомобільної погоні». У фіналі на глядачів чекає бійка з головним лиходієм, який також використовує симбіота, і для боротьби з ним Веном прийме звичний образ.

У першому тизері картини дійсно був присутній лише легкий натяк на симбіот. На додаток до цього під час зйомок ніхто не бачив Харді в спеціальному костюмі для захоплення рухів, на основі яких згодом створюють комп'ютерних персонажів.

Джерела також розповідають, що в картині буде три різних симбіоти: Веном, лиходій (його, ймовірно, грає Різ Ахмед) і один безіменний персонаж, вмираючий після першої спроби об'єднатися.

У січні в мережі виник інший слух: у фільмі буде камео Людини-павука. Згодом з'явилася додаткова інформація, згідно з якою насправді в картині буде не сам супергерой в червоно-синьому трико, але школяр Пітер Паркер. За умови, що за коміксами Паркер був першим носієм симбіоту, можна подумати, ніби саме він стане першою жертвою і загине від контакту з інопланетним паразитом.

«Веном» з'явиться в українських кінотеатрах 4 жовтня.

 
Джерело: manabyte.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####