24
КВІ
2018

Він Дізель продовжить роботу над франшизою «Три ікси»

Ді Джей Карузо знову займе режисерське крісло екстремального блокбастера.

Кінокомпанія The H Collective і продюсерська компанія Віна Дізеля One Race Films придбали у Revolution Studios права на франшизу «Три ікси» і планують приступити до зйомок четвертого фільму серії вже в грудні. При цьому Revolution Studios збереже за собою права на три перші частини.

Дізель, який зіграв Ксандера Кейджа в минулих фільмах франшизи, повернеться в головній ролі. Ді Джей Карузо, постановник блокбастера «Три ікси: Реактивізація», займе режисерське крісло проекту.

 
Кадр з фільму «Три ікси: Реактивізація»

Джо Рот і Джеффрі Кіршенбаум спродюсує картину спільно з Дізелем.

На початку 2017 року під час прес-туру «Реактивізації» Дізель розповів, що студія Paramount розглядала можливість створення четвертого фільму, але ці плани так ні до чого і не привели.

Екшн-франшиза «Три ікси» стартувала в 2002 році з однойменного фільму. Тоді Дізель вперше з'явився на екрані в ролі крутого екстремала і мимовільного оперативника Агентства національної безпеки Ксандера Кейджа. Картина заробила в прокаті 277 млн ​​доларів при бюджеті в 70 млн доларів.

У 2005-му на світ з'явився сиквел, але вже без Дізеля. Головну роль у фільмі Лі Тамахорі «Три ікси 2: Новий рівень» зіграв Айс К'юб. Картина з тріском провалилася в прокаті, зібравши лише 71 млн доларів при бюджеті в 80 млн доларів.

Через 12 років Дізель повернувся в ролі Кейджа у фільмі «Три ікси: Реактивізація». При бюджеті в 85 млн доларів стрічка зібрала значні 345 млн доларів.

На даний момент точних даних про сюжет немає. Найближчим часом Дізель і продюсери планують підібрати для продовження сценариста.

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####