18
ТРА
2018

Серіал «Володар перснів» розповість про молодість Арагорна

З'явилися перші можливі подробиці проекту за мотивами фентезі-саги Дж. Р. Р. Толкіна.

Згідно нової інформації від TheOneRing.Net, одного з найбільш точних джерел всього, що пов'язано з творами Дж. Р. Р. Толкіна, перший сезон серіалу Amazon за «Володарем перснів» сконцентрується на пригоди молодого Арагорна.

  TheOneRing.Net посилається на безліч джерел, які підтвердили для них цю новину. Представники стрім-сервісу поки ніяк не прокоментували інформацію.

Арагорн - один з ключових персонажів трилогії, останній вождь слідопитів і перший король Возз'єднання королівства. Арагорн, також відомий як Мандрівник, який став найбільшим з людей своєї епохи, очолював людей Заходу у війні проти сил Саурона, допоміг знищити кільце всевладдя і возз'єднав королівства Арнора і Ґондора.

У трилогії «Володар перснів» Пітера Джексона роль Арагорна виконав Вігго Мортенсен.

Всього Amazon планує випустити п'ять сезонів серіалу на основі знаменитої фентезі-саги. Загальний бюджет масштабного проекту оцінюється в районі 1 млрд доларів.

Amazon Studios придбала права на першоджерело в листопаді 2017-го за 250 млн доларів, випередивши в ході торгів Netflix. За допомогою «Володаря перснів» студія має намір створити власний аналог «Гри престолів» і залучити до стрім-сервісу нових глядачів.

Раніше вже повідомлялося, що дія серіалу розгорнеться до подій «Братства кільця», і нова інформація лише підтверджує цей слух.

До цього також стало відомо, що Пітер Джексон може взяти активну участь в розробці серіалу.

 
Джерело: theonering.net
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####