14
ЧЕР
2018

Кіновсесвіт DC перенесе чергові зміни

Студія Warner змінює стратегію після перестановок на керівних постах.

На початку червня комікс-підрозділ студії Warner Bros. пережив потрясіння і втратив відразу двох керівників - Даяна Нельсона і Джеффа Джонса. Після цього управління кіновсесвіту DC виявилося в руках Волтера Хамади, продюсера успішних хоррорів «Воно» і «Закляття». Хамада, відповідно до джерел, має намір виправити ситуацію навколо екранізацій коміксів DC.

Як зауважує одне з джерел всередині студії, після свого призначення в січні Хамада провів кілька місяців, розбираючись в численних проектах DC, просуваючи одні і прибираючи з розкладу інші. «Він отримав на руки справжній балаган і тепер намагається виправити ситуацію», - коментує джерело.


«Ліга справедливості»

20 грудня вийде «Аквамен» Джеймса Вана, а в 2019 році з'являться «Шазам» і «Диво-жінка 2». Але крім цього в виробничому пеклі вже довгий час знаходиться кілька проектів DC, які повинні побачити світ у найближчому майбутньому.

6 червня стало відомо, що Warner Bros. розпочала роботу над сольним фільмом про Джокера, де до ролі божевільного клоуна знову повернеться Джаред Лето. Паралельно з ним в розробці знаходиться картина Тодда Філліпса про походження персонажа, головну роль в якій все-таки зіграє Хоакін Фенікс.

Зйомки фільму Філліпса повинні стартувати вже восени. Бюджет оцінюється в розмірі 55 млн доларів, що на порядок менше типового супергеройського проекту. Картина може вийти під шапкою нового лейбла з назвою DC Dark або DC Black.

Багато фанатів кіновсесвіту також переживають за долю «Бетмена», режисерське крісло якого займає Метт Рівз, постановник «Планети мавп». Відповідно до одного з джерел, за сценарієм Рівза Бетмен буде набагато молодшим. Малоймовірно, що Бен Аффлек знову приміряє костюм кажана.

Цікава ситуація складається навколо «Флеша». Картина встигла втратити кілька постановників, і тепер над нею працюють Джонатан М. Голдштейн і Джон Френсіс Дейлі, сценаристи блокбастера «Людина-павук: Повернення додому». Езра Міллер як і раніше значиться як виконавець головної ролі, але стрічка про найшвидшу людину на землі, за інформацією джерел, буде відрізнятися від звичних картин DC.

В якості основи для сольного фільму про Флеша Голдштейн і Дейлі збираються використовувати «Назад в майбутнє», правда не уточнюється, як саме.

Окремо джерела відзначають, що Хамада планує повністю відмовитися від ідеї сценарних кімнат, які недавно отримали популярність у багатьох студій. На додаток до цього продюсер і його начальник Тобі Еммеріх намірені припинити практику передчасного оголошення прем'єрних дат майбутніх релізів.

«У Волтера є дуже точні плани для всесвіту, - зауважив один з джерел. - У нього є план».

 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####