03
ЛИП
2018

Скарлетт Йоханссон знову попрацює з Рупертом Сандерсом

Режисер «Привида у броні» поставить картину про жінку, яка домоглася небувалого успіху в кримінальному світі Піттсбурга.
 
Скарлетт Йоханссон зіграє головну роль у фільмі Rub & Tug кінокомпанії New Regency. Руперт Сандерс («Білосніжка і мисливець») поставить картину за сценарієм Гері Спінеллі («Зроблено в Америці»).
 

На фото: Скарлетт Йоханссон
 
Йоханссон не тільки виконає головну роль, але і спродюсує проект спільно зі Спінеллі, Джоелом Сілвером, Тобі Магуйаром, Меттью Плоуффе і Джонатаном Лія.
 
Заснований на реальних подіях, фільм розповість про життя і діяльність Джин Марі Гілл, яка в 1970-х змогла стати кримінальним босом Піттсбурга, де вона містила мережу публічних будинків, прихованих під вивісками масажних салонів. Паралельно з цим Гілл займалася розповсюдженням стероїдів і, переодягнувшись чоловіком, використовувала зв'язки в гей-спільнотах для розвитку своєї незаконної імперії.
 
Гілл відверто протистояла Питтсбургскій мафії і не боялася місцевої поліції. Одна з працівниць її салону загинула в результаті вибуху, коли відкрила посилку, явно спрямовану особисто Гілл, а ще кілька людей померло після підозрілої пожежі.
 
У 1984 році її заарештували за звинуваченнями в ухиленні від сплати податків. Гілл засудили до 13 років ув'язнення, але в підсумку, коли вона погодилася закрити кілька салонів, термін скоротили до 10 років. У 1987-му вона вийшла на свободу. Померла у віці 72 років.
 

Кадр з фільму «Привида у броні»
 
Продюсери планують приступити до зйомок картини в лютому 2019-го.
 
Зараз Йоханссон зайнята на зйомках антивоєнної сатири Тайки Вайтіті «Кролик Джоджо». 2 травня актриса повернеться на екрани в образі Чорної Вдови в блокбастері студії Marvel «Месники 4».
 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####