06
ЛИП
2018

Ідріс Ельба зіграє головного лиходія в спін-оффі «Форсажу»

Студія планувала зробити антагоністом персонажа Шарліз Терон, але в підсумку проти героїв вийде зірка серіалу «Лютер».

Ідріс Ельба (
«Гра Моллі») закінчує переговори зі студією Universal і готується приєднатися до акторського складу бойовика «Гоббс і Шоу». Спін-офф франшизи «Форсаж» з героями Двейна Джонсона і Джейсона Стетема поставить Девід Літч («Дедпул 2»).


На фото: Ідріс Ельба

Кріс Морган, постійний автор «Форсажів», написав сценарій. Хірам Гарсіа і Ніл Х. Моріц спродюсують проект.

Подробиці сюжету спін-оффу не розкриваються. Відомо лише, що Ельба виконає роль головного лиходія, а Джонсон і Стетем знову зіграють спецагента Люка Гоббса і міжнародного злочинця Декарда Шоу. Ванесса Кірбі, відома глядачеві за серіалом «Корона», з'явиться на екрані в образі сестри героя Стетема.

Студія розпочала роботу над окремою картиною з героями Стетема і Джонсона в квітні 2017 року. Запуск спін-оффу викликав певні тертя між учасниками франшизи. Заради виходу окремого фільму студія пересунула реліз «Форсажа 9», але згодом Він Дізель, продюсер серії і виконавець головної ролі, запевнив фанатів, що все йде за планом.

Продюсери планують приступити до зйомок картини восени.

«Гоббс і Шоу» очікується в кінотеатрах 26 липня 2019 року.

Нещодавно Ельба дебютував в повнометражній режисурі з кримінальною драмою «Ярді». Зараз актор працює над комедійним серіалом Netflix Turn Up Charlie і планує екранізувати для стрімінг-гіганта «Собор Паризької Богоматері».

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####