19
ЛИП
2018

Sony змінила дату релізу 9-го фільму Квентіна Тарантіно

Студія також визначилася з прем'єрою сиквела «Вітаємо у Зомбіленді».

Студія Sony влаштувала невелику перестановку в графіку майбутніх релізів і зрушила на два тижні прем'єру дев'ятого фільму Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді». Спочатку картина повинна була побачити світ 9 серпня 2019 року, але тепер стрічка з'явиться в кінотеатрах раніше - 26 липень 2019-го.


Кадр з фільму 
«Одного разу в Голлівуді»

«Одного разу в Голлівуді» розповідає про колишню зірку вестерн-шоу Bounty Law Ріка Далтона (Леонардо ДіКапріо). У 1969 році індустрія почала різко змінюватися, і Далтон разом зі своїм вірним напарником і дублером Клиффом Бутом (Бред Пітт) намагаються вижити в новому незнайомому Голлівуді. Він навіть подумує виїхати до Італії, де сили набирають спагетті-вестернів. По сусідству з Далтоном живуть режисер Роман Поланскі і його дружина, актриса Шерон Тейт (Марго Роббі), яка разом з чотирма друзями гине від рук послідовників культу Чарльза Менсона.

Тарантіно планував випустити картину в день 50-річчя вбивства Тейт (навмисне чи ні - режисер не повідомляв). Ймовірно, студія і продюсери вирішили відмовитися від цієї ідеї. На новій даті фільму належить боротися за надмірну глядацьку увагу з екранізацією роману Йона Колфера «Артеміс Фаул».

Студія вибрала дату релізу для недавно запущеного у виробництво «Вітаємо у Зомбіленді 2». Сиквел зомбі-хіта, де повернуться всі виконавці головних ролей (від Вуді Гаррельсона до Емми Стоун), побачить світ 11 жовтня 2019 року. В цей же час в кінотеатрах з'явиться екранізація бестселера «Щиголь» Донни Тарт, анімаційна «Сімейка Адамсів» і «Круїз по джунглях» з Двейном Джонсоном.

Крім цього Sony визначилася з датами прем'єри ще двох проектів. «Маленькі жінки» Грети Гервіг побачить світ 25 грудня 2019 року, а бойовик «Кривавий постріл» з Віном Дізелем з'явиться в кінотеатрах 20 лютого 2020 року.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####