20
ЛИП
2018

Зірка «Гри престолів» зіграє менеджера Елтона Джона

У зйомках картини про життя знаменитого музиканта планує взяти участь Річард Медден.

Річард Медден, відомий за роллю Робба Старка в серіалі «Гра престолів», веде переговори зі студією Paramount, за підсумками яких може приєднатися до акторського складу біографічної картини «Людина-ракета», що розповідає про життя і кар'єру Елтона Джона.


На фото: Річард Медден

Роль легендарного музиканта в байопіку виконає Терон Еджертон («Kingsman: Таємна служба»). Джеймі Белл зіграє поета-пісняра Берні Топіна, постійного партнера Елтона Джона.

Декстер Флетчер («Едді "Орел"») поставить картину за сценарієм Лі Холла.

Меддену пропонують роль Джона Райда - музичного менеджера, який працював з багатьма легендарними виконавцями і групами. У період з 1970 по 1998 рік він співпрацював з Елтоном Джоном. За цей час менеджер і співак стали коханцями, але через п'ять років їм довелося розлучитися через скандал з незаконними витратами Райда. Незважаючи на це, вони продовжили працювати разом.

«Людина-ракета» розповість про всі основні етапи життя Елтона Джона - від навчання в Королівській академії музики до стрімкого злету на вершину музичного олімпу. Творці стрічки обіцяють показати справжнього музиканта - без зайвого лушпиння, але з яскравими музичними номерами.

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####