24
ИЮЛ
2018

Уве Болл хоче зняти «Ворона» і «Вартових галактики 3»

Німецький режисер закликає студії Sony і Disney вручити йому кермо влади блокбастерів.


На фото: Уве Болл

31 травня Джейсон Момоа, який повинен був грати головну роль у ремейку
«Ворона», покинув проект разом з режисером Коріном Харді. На минулому тижні студія Sony прибрала картину з графіка релізів.

Сьогодні німецький режисер Уве Болл написав в Twitter: «Ей, Sony, а давайте Уве Болл зніме ребут "Ворона"? Знімемо з невеликим бюджетом, візьмемо Тома Хіддлстона на роль Еріка Дрейвенf. Все буде як в оригіналі, тільки крутіше - з Томмі Вайсо в ролі лиходія. Хто згоден?»



Трохи раніше Болл пропонував свою кандидатуру в якості постановника «Вартових галактики 3».

«Disney, я можу зняти "Вартових галактики 3". Разом ми зробимо кращий фільм кіновсесвіту Marvel. Якщо Кріс Пратт занадто дорогий, вб'ємо його на початку і візьмемо, наприклад, Майкла Джея Вайта і Жан-Клода Ван Дамма на роль Зіркового Лицаря».

Орфографія автора збережена.



Болл навіть накидав кілька ідей для студії Marvel. «Нехай у нас буде лиходій, який пожирає планети, з голосом Стівена Сігала, а нові Зоряні Лицарі вештаються по галактичним стрип-клубам. Потім жарти про інопланетні ЗПСШ, а потім масштабне мочилово і вибухи!»



Перша сцена, вважайте, готова. «Фільм почнемо так: Правоохоронці в космічному барі. Зелена дівчина валяється без свідомості. Єнот намагається згладити її в орган, але він такий тупий, що потрапляє в жирові складки. Тим часом нові Зоряні Лицарі б'ються, з'ясовуючи, хто з них мужніший, а решта вбивають всіх відвідувачів бару. Починаються титри».



Уве Болл є володарем премії «Золота малина» за найгірший внесок в кінематограф. На його рахунку такі картини, як «Будинок мерців», «Один в темряві», «Бладрейн», «В ім'я короля: Історіі облоги підземелля», «Постал» і «Фар Край». Фінансував свої фільми сам через компанію Boll KG, а також через краудфандінгові платформи. Знаменитий також тим, що в 2006 році викликав на боксерський поєдинок кінокритиків, які писали погані рецензії на його фільми. Заслужив звання «маестро шлаку», а в листопаді 2016-го заявив, що йде з кіно.

 
#####