24
ИЮЛ
2018

Роберт Де Ніро зніметься в «Джокері» Тодда Філліпса

Зірка «Таксиста» планує взяти участь в зйомках картини про походження знаменитого лиходія.

Роберт Де Ніро веде переговори зі студією Warner і збирається приєднатися до акторського складу фільму «Джокер», який розповість, як на світ з'явився головний противник Бетмена. Головну роль у фільмі зіграє Хоакін Фенікс.


На фото: Роберт Де Ніро

Тодд Філліпс («Встигнути до...») займає режисерське крісло проекту. Сценарій Філліпс написав спільно зі Скоттом Сільвером («8 миля»).

Особливих подробиць сюжету поки немає. Точно відомо, що дія розвернеться в 1980-х. Також нещодавно з'явилася непідтверджена інформація, що персонажа Фенікса, якому судилося стати Джокером, звуть Артур Флек.

Згідно однієї теорії, Флек повертається в Готем, щоб доглядати за старіючою матір'ю, і його доля якось пов'язана з багатющою сім'єю міста - Вейн.

Зазі Бітц («Дедпул 2») повинна з'явитися на екрані в образі самотньої матері, з якою у Флека зав'язуються стосунки. Де Ніро в разі досягнення угоди виконає роль популярного ведучого ток-шоу. Різного роду другорядні персонажі відіграють важливу роль у перетворенні звичайної людини в божевільного клоуна, короля злочинного світу.

Що цікаво, раніше Сільвер і Філліпс заявляли, що картина буде нагадувати сувору кримінальну драму в дусі «Таксиста» з домішками «Короля комедії». В обох фільмах Мартіна Скорсезе головні ролі зіграв Де Ніро.

Зйомки картини стартують у вересні в Нью-Йорку.

«Джокер» очікується в кінотеатрах 4 жовтня 2019 року.

 
Джерело: hollywoodreporter.comthathashtagshow.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####