15
СЕР
2018

Hulu продовжив серіал «Касл-Рок» на другий сезон

Продовження проекту, заснованого на творах Стівена Кінга, буде кардинально відрізнятися від першого сезону.

Стрім-сервіс Hulu продовжив містичний серіал «Касл-Рок» на другий сезон, повідомляє Variety. За словами старшого віце-президента сервісу Крейга Ервіча, продовження антології, створеної за мотивами книг і оповідань Стівена Кінга, буде відрізнятися від першого сезону.


Кадр з серіалу 
«Касл-Рок»

Ервіч зізнався, що Hulu покладав на серіал великі надії, але реакція глядачів і фанатів Кінга перевершила найсміливіші очікування. «Судячи з усього, "Касл-Рок" став одним з найбільш обговорюваних серіалів літа», - зауважив старший віце-президент.

Hulu раніше не працював з серіалами-антологіями, але це не означає, що сервіс після успіху «Касл-Рока» повністю перейде на популярний телеформат.

Прем'єра першого сезону «Касл-Рока» відбулася 25 липня. Історія починається з самогубства начальника в'язниці Шоушенк, після чого в закритому крилі виправної установи знаходять дивного юнака. Ніхто не знає, хто це, а сам він називає тільки ім'я адвоката Генрі Дівера, який виріс в Касл-Року. Дівер повертається в місто, де колись трагічно загинув його батько, і намагається з'ясувати історію загадкового ув'язненого.

Касл-Рок регулярно згадується в творах Кінга. Там розгорталися події романів «Мертва зона», «Куджо», «Потрібні речі», «Мішок з кістками» і оповідань «Коротка дорога місіс Тодд», «Людина в чорному костюмі».

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####