17
СЕР
2018

Скарлетт Йоханссон найвисокооплачувана актриса

Зірка Marvel випередила Анджеліну Джолі і Дженніфер Еністон.

За даними журналу Forbes, Скарлетт Йоханссон заробила в період з червня 2017 року по червень 2018 року 40,5 млн доларів і стала найвисокооплачуваною актрисою Голлівуду. Велику частину заробітку актрисі принесли зйомки в проектах Marvel.


Скарлетт Йоханссон на постері фільму «Месники: Війна нескінченності»

Анджеліна Джолі заробила за той же період 28 млн доларів і потрапила на друге місце. Дженніфер Еністон виявилася на третьому рядку списку - дохід актриси склали 19,5 млн доларів. П'ятірку лідерів замикають Дженніфер Лоуренс (18 млн доларів) і Різ Візерспун (16,5 млн доларів).

Forbes враховував заробітки актрис за період за 12 місяців з 2017-го по 2018 рік, до сплати податків. Всього десять найвисокооплачуваних актрис світу сумарно заробили за підсумками звітного періоду 186 млн доларів.

У минулому році список очолила лауреат премії «Оскар» Емма Стоун. Актриса заробила 26 млн доларів. В цьому році Стоун в рейтингу Forbes не потрапила.

У 2016 році Йоханссон очолила інший список Forbes - найкасовіших акторів. Проекти за участю актриси заробили в прокаті 1,2 млрд доларів.

 
4Джерело: forbes.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####