29
АВГ
2018

Квентін Тарантіно знайшов актора на роль Чарльза Менсона

У акторського складу «Одного разу в Голлівуді» чергове поповнення.

Деймон Херріман, що знімався в серіалах «Плоть і кістки» і «Найманець Кворрі», виконає роль Чарльза Менсона в дев'ятому фільмі Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді». Також стало відомо, хто зіграє режисера Романа Поланскі. На цю роль запрошений польський актор Рафаль Заверуха.


На фото: Деймон Херріман

До акторського складу картини також приєдналися Румер Вілліс, Дріма Вокер, Денні Стронг і Сідні Свіні.

Спочатку вважалося, що Тарантіно знімає фільм про Менсона, але згодом з'ясувалося, що культ і його ватажок стануть лише задником, на тлі якого розвивається історія людей, що живуть і працюють в Голлівуді кінця 1960-х.

Один з головних героїв - Рік Далтон (Леонардо ДіКапріо), колишня зірка вестерн-шоу. Разом зі своїм вірним напарником і дублером Кліффом Бутом (Бред Пітт) він намагається вижити в новому незнайомому Голлівуді. Далтон навіть подумує виїхати до Італії, де сили набирають спагетті-вестернів. По сусідству з колишнім ковбоєм живуть Поланскі і його дружина, актриса Шерон Тейт (Марго Роббі), яка разом з чотирма друзями гине від рук послідовників Менсона.

У дев'ятому фільмі Тарантіно також знімаються Курт Рассел, Тім Рот, Берт Рейнолдс, Майкл Медсен, Деміен Льюїс, Дакота Фаннінг, Еміль Хірш, Майк Мо, Люк Перрі, Кліфтон Коллінз-мол., Кіт Джефферсон, Джеймс Марсден і Ніколас Хеммонд.

«Одного разу в Голлівуді» з'явиться в кінотеатрах 26 липня 2019 року.

 
Джерело: thewrap.comhollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####