30
АВГ
2018

Вуді Аллен вирішив відпочити від кіно

Скандал з прийомною дочкою і проблеми з фінансуванням змусили режисера взяти перерву в роботі.

Як повідомляє видання Page Six, вперше за кілька десятиліть 82-річний Вуді Аллен вирішив перепочити і на даний момент не працює над новою картиною.


На фото: Вуді Аллен

Точні причини перерви не називаються, але експерти вважають, що це пов'язано звинуваченнями Ділан Ферроу. Прийомна дочка режисера стверджує, що колишній вітчим домагався її 26 років тому, коли дівчинці було сім років. Ферроу заявила, що він поклав її на живіт, після чого вона піддалася сексуальному насильству. «Він торкнувся пальцями моїх статевих губ і моєї вагіни», - розповіла дівчина. Скандал знову дав про себе знати після початку руху #MeToo, хоча сам Аллен нападки спростовує.

Після звинувачень одні зірки публічно заявили, що більше не будуть працювати з Алленом, і пожертвували свої гонорари на доброчинність. Інші зірки виступили на підтримку режисера.

Як зазначає Page Six, на скандал наклалися і проблеми з пошуками фінансування - фільми Аллена складно назвати хітами прокату. Останні картини «Колесо Чудес» і «Світське життя» не змогли окупити витрати на виробництво і рекламу.

Скандал також вплинув на відносини Аллена з Amazon. У 2016 році він уклав угоду зі студією, за умовами якої та зобов'язувалася спродюсували і випустити п'ять наступних картин режисера. Коли на поверхню знову спливли звинувачення в неналежній поведінці, Amazon вирішив відкласти на невизначений термін випуск нової картини Аллена - комедії «Дощовий день в Нью-Йорку» з Тімоті Шаламов і Селеною Гомес.

Відповідно до джерел, Amazon готується викласти велику суму і розірвати контракт з постановником.

 
Джерело: pagesix.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####