30
АВГ
2018

Paramount на рік відклала реліз сиквела «Кращого стрілка»

Студія також вибрала день прем'єри для продовження «Тихого місця».

Paramount зрушила реліз фільму «Кращий стрілець 2» на рік. Сиквел побачить світ 26 червня 2020 року, а не 11 липня 2019-го, як повідомлялося раніше. Відповідно до джерел, зрушення продиктоване бажанням творців ідеально відпрацювати епізоди з польотами на винищувачах.


Кадр з фільму 
«Кращий стрілець»

Режисерське крісло сиквела картини Тоні Скотта займає Джозеф Косинські. Сценарій продовження написали Пітер Крейг («Місто злодіїв») і Джастін Маркс («Книга джунглів»).

Том Круз повернеться в другому фільмі в ролі льотчика-аса на прізвисько Меверік, який залишив високошвидкісні польоти і тепер працює інструктором, навчаючи молодих пілотів. Знову сісти за штурвал винищувача його змушують експерименти високопоставлених чиновників, які вирішили замінити живих пілотів на високотехнологічних дронів.

У фільмі знімаються Майлз Теллер, Глен Павелл, Дженніфер Коннеллі і Вел Кілмер. Днями до акторського складу картини приєдналися Ед Харріс і Джон Хемм.

Студія також призначила дату релізу для сиквела «Тихого місця». Продовження хоррору Джона Красінскі очікується в кінотеатрах 15 травня 2020 року.

Про «Тихе місце 2» стало відомо в квітні 2018 року, коли глава Paramount Джеймс Янопулос оголосив, що сиквел знаходиться в розробці. На даний момент про проект нічого не відомо. Немає навіть точної інформації, що Красінскі повернеться в режисерське крісло картини.


Кадр з фільму 
«Тихе місце»

Змінилися дати релізів і двох інших проектів Paramount. «Їжак Сонік» повинен був з'явитися в кінотеатрах 14 листопада 2019-го, але тепер стрічка побачить світ трохи раніше, 8 листопада. Ближче виявився і перезапуск «Термінатора» - прем'єра безіменної картини відбудеться 15 листопада, а не 22-го.
 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua

#####