30
АВГ
2018

Алек Болдвін відмовився від ролі Томаса Вейна

Брюс втратив батька завчасно.

Алек Болдвін розповів в інтерв'ю USAToday, що не зніматиметься у фільмі Тодда Філліпса «Джокер». Актор повинен був виконати роль Томаса Вейна, батька майбутнього Бетмена, але відмовився від проекту, пославшись на проблеми з графіком.


На фото: Алек Болдвін

«Упевнений, є 25 інших хлопців, які зможуть зіграти цю роль», - уклав Болдвін.

Про те, що Болдвін зіграє Томаса Вейна, стало відомо 28 серпня.

Фільм Філліпса, сценарій якого він написав спільно зі Скоттом Сільвером, повинен стати середньобюджетним кримінальним трилером. Творці планують розповісти про те, що привело до появи на світло Клоуна - принца злочинного світу.

1980-е. Тихий і непомітний Артур Флек (Хоакін Фенікс) повертається в Готем після тривалої відсутності. Він має намір доглядати за старіючою матір'ю (Френсіс Конрой) і зайвий раз не замислюється, що відбувається з містом. Але в минулому Артура прихований секрет: історія Флеків пов'язана з Вейнами, багатющою сім'єю Готема.

Відповідно до джерел, Томас Вейн в сценарії Філліпса і Сільвера відрізнявся від звичного доктора і філантропа. Автори картини хотіли показати батька Бетмена слизовим бізнесменом в дусі Дональда Трампа. Болдвін, який грає 45-го президента США в передачі «Суботнім вечором в прямому ефірі», міг відмовитися від ролі саме через ці подібності.



У фільмі знімаються Зазі Бітц, Роберт Де Ніро і Марк Мерон.

«Джокер» з'явиться в кінотеатрах 3 жовтня 2019 року.

 
Джерело: thewrap.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####