20
ВЕР
2018

Кері Фукунага поставить 25-й фільм про Джеймса Бонда

Продюсери франшизи знайшли заміну для Денні Бойла.

Кері Фукунага, постановник серіалу «Справжній детектив» і стрічки «Безрідні звірі», займе режисерське крісло картини «Бонд 25». Про це повідомили продюсери Майкл Дж. Вілсон і Барбара Брокколі. Фукунага замінить Денні Бойла, який залишив проект у серпні.


На фото: Кері Фукунага

Кінокомпанія Eon також оголосила нову дату релізу картини: 25-й фільм про агента 007 побачить 14 лютого 2020 року, а не 8 листопада 2019-го, як повідомлялося раніше.

21 серпня стало відомо, що Бойл залишив «Бонда 25» через творчі розбіжності з продюсерами. Згодом з'явилася інформація, що причиною відмови від проекту став конфлікт з Крейгом. У сценарії режисера був присутній російський антагоніст, і постановник планував запросити на цю роль польського актора, що не влаштовувало Крейга, чиє схвалення повинні отримати всі важливі кастингові рішення. Йому сподобалася ідея зробити головною темою картини «сучасну холодну війну», але, коли Бойл почав підбирати актора на роль лиходія, між постановником і Крейгом з'явився розкол.

Довгий час було невідомо, хто замінить Бойла в режисерському кріслі проекту. Брокколі і Вілсон розглядали чотирьох можливих кандидатів на цей пост: Девіда Маккензі, Яна Деманж, Барта Лейтона і С. Дж. Кларксон. В результаті роботу отримав Фукунага.

Після того, як Бойл залишив проект, продюсери відмовилися і від сценарію картини, який режисер написав спільно з Джоном Ходжем. Новий сценарій напишуть ветерани франшизи Ніл Первіс і Роберт Вейд.

 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####