26
ВЕР
2018

Стала відома дата релізу третього «Kingsman»

Меттью Вон займе режисерське крісло продовження.

«Kingsman 3», нова частина екшн-франшизи, побачить світ 8 листопада 2019 року. Меттью Вон, який зняв перші два фільми серії, напише сценарій продовження спільно з Джейн Голдман і поставить картину.


Кадр з фільму «Kingsman: Таємна служба»


Очікується, що Терон Еджертон повернеться в образі Еггсі. Щодо інших акторів точної інформації немає.

Третій фільм стане завершенням трилогії, але Вон не планує обмежуватися трьома фільмами. Зараз режисер працює над декількома спін-оффами проекту про британських шпигунів. Один з них, «Kingsman: The Great Game», розповість про дії таємної організації на початку 1990-х. В майбутньому на світ також з'являться восьмигодинний телесеріал «Kingsman» і окрема картина «Statesman» про американських колег Еггсі і Гаррі.

Перший фільм трилогії, «Kingsman: Таємна служба», побачив світ у 2015 році. Стрічка, заснована на коміксі Марка Міллара і Дейва Гіббонса, розповідає про талановитого, але безладного хлопця на ім'я Еггсі, який несподівано виявляється втягнутим у світ міжнародного шпигунства, де він стає агентом таємної організації Kingsman. Картина стала несподіваним хітом прокату і зібрала 414 млн доларів при бюджеті в 81 млн доларів.

Восени 2017 року вийшов сиквел «Kingsman: Золоте кільце». Глядачі і критики прийняли продовження прохолодно. Бюджет виріс, але збори не змогли досягти позначки оригіналу, хоча в кінцевому підсумку стрічка заробила 410 млн доларів.

 
#####