26
ВЕР
2018

«Хижі птахи» з Марго Роббі побачать світло в 2020 році

Кеті Янь поставить картину про супергероїні DC.

Студія Warner вибрала дату релізу для фільму «Хижі птахи», де Марго Роббі знову зіграє антигероїню Харлі Квінн. Стрічка з'явиться в кінотеатрах 7 лютого 2020 року і буде змагатися за надмірну глядацьку увагу з 25-ю картиною про Джеймса Бонда, яка нещодавно змінила режисера.


Фрагмент обкладинки коміксу «Birds of Prey»

Над сценарієм стрічки, яка об'єднає на великому екрані декількох супергероїнь всесвіту DC, працює Крістіна Ходсон («Бамблбs»). Кеті Янь («Мертві свині») поставить проект, а Роббі виступить в якості продюсера.

Подробиці сюжету відсутні. Відомо, що автори проекту візьмуть за основу концепцію оригінального коміксу, де група супергероїнь збирається в команду для боротьби зі злочинністю. В даному випадку до складу «Хижих птахів», крім Харлі Квінн, входять Чорна Канарка, Мисливиця, Рене Монтойя та Кассандра Кейн. Разом вони виступлять проти кримінального боса, яким, за чутками, стане бетменський лиходій Чорна Маска.

Зараз студія зайнята пошуками актрис. За даними THR, на різні ролі в фільмі претендують Мері Елізабет Вінстед, Крістін Міліоті, Маргарет Квеллі, Гугу Ембатe-Ро, Джерні Смоллетт, Жанель Моне, Жустін Мачадо і Роберта Коліндрес.

Зйомки картини стартують в 2019 році.

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####