01
ЖОВ
2018

Перший кадр з фільму «Рокетмен»

Картина розповість про життя і творчість знаменитого музиканта.


На фото: Елтон Джон

Студія Paramount опублікувала перший кадр з біографічної стрічки «Рокетмен», яка покаже життєвий і творчий шлях Елтона Джона. На кадрі зображений виконавець головної ролі Терон Еджертон в образі легендарного музиканта.


Кадр з фільму 
«Рокетмен»

71-річний Елтон Джон зробив помітний вплив на розвиток софт-року. Протягом 50-річної кар'єри він продав більше 250 млн платівок. За всю свою кар'єру Елтон Джон продав в США і Великобританії більше альбомів, ніж будь-який інший британський соло-виконавець. Він займає 49-е місце в списку найбільших виконавців за версією журналу Rolling Stone.

«Рокетмен» - кінобіографія Елтона Джона, яка розповість про всі основні етапи життя легендарного музиканта. Глядачі побачать, як Джон, тоді ще Реджиналд Дуайт, навчався в Королівській академії музики і увірвався на вершину музичного олімпу. Творці стрічки обіцяють показати справжнього музиканта - без зайвого лушпиння, але з яскравими музичними номерами.

Разом з Еджертоном у фільмі знімаються Брайс Даллас Ховард, Річард Медден і Джеймі Белл. Сценарій фільму написав Лі Холл («Біллі Елліот»). Декстер Флетчер («Едді "Орел"») займає режисерське крісло проекту. Меттью Вон спродюсував картину.

«Рокетмен» побачить світ 16 травня.

 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####