03
ЖОВ
2018

«Kingsman 3» стане приквелом?

Одну з головних ролей у новій картині зіграє Рейф Файнс.

Як повідомляє видання Daily Mail, дія «Kingsman 3» розгорнеться в період Першої світової війни, задовго до подій оригінальної картини. Головні ролі у фільмі зіграють Рейф Файнс («Список Шиндлера») і Гарріс Дікінсон («Траст»).


Кадр з фільму 
«Kingsman: Таємна служба»

Меттью Вон напише сценарій приквелу спільно з Джейн Голдман і займе режисерське крісло картини.

Відповідно до джерел, сюжет приквела пов'язаний з реальним полком герцога Ланкастерського, де присутній ранг kingsman - еквівалент рядового.

«Kingsman 3», який ще не отримав офіційногої назви - це не єдиний приквел, що знаходиться в розробці. Вон також працює над картиною «Kingsman: The Great Game», яка розповість про діяльність таємної організації на початку 1990-х. В майбутньому на світ також з'являться восьмигодинний телесеріал «Kingsman» і окрема картина «Statesman» про американських колег британських шпигунів.

Перший фільм трилогії, «Kingsman: Таємна служба», побачив світ у 2015 році. Стрічка, заснована на коміксі Марка Міллара і Дейва Гіббонса, розповідає про талановитого, але безладного хлопця на ім'я Еггсі, який несподівано виявляється втягнутим у світ міжнародного шпигунства, де він стає агентом таємної організації Kingsman. Картина стала несподіваним хітом прокату і зібрала 414 млн доларів при бюджеті в 81 млн доларів.

Восени 2017 року вийшов сиквел «Kingsman: Золоте кільце». Глядачі і критики прийняли продовження прохолодно. Бюджет виріс, але збори не змогли досягти позначки оригіналу, хоча в кінцевому підсумку стрічка заробила 410 млн доларів.

«Kingsman 3» побачить світ 8 листопада 2019 року.

 
Джерело: dailymail.co.uk
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####