03
ЖОВ
2018

Галь Гадот зніметься в екранізації «Смерть на Нілі»

Еркюль Пуаро повернеться на екрани 20 грудня 2019 року.

Галь Гадот приєдналася до акторського складу фільму «Смерть на Нілі» - екранізації однойменного роману Агати Крісті про Еркюля Пуаро. Актриса виконає роль Ліннетт Дойл, молодої мільйонерки і жертви вбивства.


На фото: Галь Гадот

Офіційне підтвердження поки не надходило, але очікується, що Кеннет Брана, який поставив «Вбивство у "Східному експресі"» і зіграв у фільмі головну роль, повернеться в режисерське крісло і знову приміряє на себе образ бельгійського детектива.

Сценарій адаптації напише Майкл Грін, який працював над «Лоґаном» і «Той, хто біжить по лезу 2049».

«Смерть на Нілі» - один із знакових романів Агати Крісті і ключовий твір в «східному циклі» Пуаро. Дія виданого в 1937 році детектива розвивається на борту пароплава «Карнак», що йде по Нілу. Пуаро змушений розслідувати смерть багатої спадкоємиці. Поступово детектив розуміє, що вбивство - це не єдине правопорушення, яке відбувається або прямо на борту, або раніше скоєно людьми, що пливуть на «Карнаці». Серед пасажирів виявляються два злодія, шахрай, шалений комуніст і навіть міжнародний терорист.

Як і «Вбивство у "Східному експресі"», «Смерть на Нілі» вже була екранізована в 1970-х. У фільмі Джона Гіллерміна роль Пуаро виконав Пітер Устінов.

Зараз Гадот зайнята на знімальному майданчику блокбастера «Диво-жінка 2», а згодом зніметься з Двейном Джонсоном в екшен-комедії Red Notice.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####