04
ЖОВ
2018

Студія Fox знову зрушила реліз «Темного Фенікса»

Також названий новий день прем'єри «Гамбіта».

Студія Fox влаштувала чергову перестановку в графіку релізів. «Люди Ікс: Темний Фенікс» - нова частина франшизи про мутантів, тепер побачить світ 7 червня 2019-го, а не 14 лютого. Спочатку планувалося, що картина з'явиться в кінотеатрах 1 листопада 2018-го.


Кадр з фільму 
«Люди Ікс: Темний Фенікс»

Зрушення релізу «Темного Фенікса» продиктований бажанням студії заробити на китайському ринку. 27 вересня в мережі з'явився перший трейлер картини, і за 24 години ролик зібрав в Китаї 44 мільйони переглядів. У Fox вважають, що подібний відгук допоможе стрічці в прокаті.

Студія також вибрала нову дату релізу для «Гамбіта». Проблеми з пошуками режисера змусили Fox пересунути картину на 13 березня 2020 року. У різний час до проекту про злодія-мутанта підступалися Гор Вербінскі, Даг Лайман і Руперт Вайатт, але в підсумку режисерське крісло фільму стоїть порожнім.

Спочатку стрічка мала побачити світ у вересні 2015 року, але через труднощі з виробництвом від цієї дати довелося відмовитися. Студія планувала випустити «Гамбіт» 14 лютого 2019-го, але потім зрушила його на 7 червня 2019 року. Продюсер «Людей Ікс» Саймон Кінберг зізнався в недавньому інтерв'ю, що сценарій картини вже готовий, і творці планують приступити до зйомок на початку наступного року.

Зі свого дати також з'їхала фантастична стрічка «Аліта: Бойовий ангел». Екранізація манги Юкіто Кісіро очікувалася в кінотеатрах в розпал грудневого сезону, але тепер побачить світ 14 лютого 2019 року. Для «Аліти» це теж не перша зміна дати. Спочатку картина повинна була вийти 20 липня 2018-го.

Замість «Аліти» 21 грудня студія планує випустити в кінотеатри PG-версію «Дедпула 2». Крім м'якого рейтингу, глядачів чекають нові сцени, зняті спеціально для ререлізу.

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####