14
ЛИС
2018

Ремейк «Дитячої гри» побачить світ в 2019 році

Стрічка з'явиться в кінотеатрах паралельно з «Історією іграшок 4».

Кінокомпанія Orion Pictures оголосила дату релізу картини «Дитяча гра», ремейка однойменного хоррора 1988 року. Стрічка, де головні ролі зіграють Обрі Плаза і Гебріел Бейтман, побачить світ 21 червня 2019 року.

У мережі також з'явився перший тизер-постер майбутнього ремейка.



Плаза виконає роль матері, яка дарує своєму синові нову ляльку, але не підозрює, що в пластиковому утробі ховається щось зловісне.

Режисерське крісло проекту займає Ларс Клевберг, постановник хоррору «Полароїд». Тайлер Бертон Сміт («Кунг Ф'юрі 2») написав сценарій сучасної версії. Девід Катценберг і Сет Грем-Сміт, що працювали над хітом 2017 року «Воно», спродюсують картину.

Оригінал Тома Холланда розповідає про милу ляльку, в яку вселяється душа серійного вбивці Чарльза Лі Рея. Чакі потрапляє в звичайну сім'ю, але не збирається сидіти склавши руки і знову починає вбивати. Ніхто, крім маленького Енді, не усвідомлює, що саме Чакі винен в хвилі страшних вбивств. Справжній жах наступає тоді, коли дух лиходія наміряється переселитися з ляльки в живу людину.

Картина Холланда виявилася надзвичайно популярною, і в результаті було випущено шість продовжень. Остання частина, «Культ Чакі», вийшла в 2017 році.

21 червня 2019-го разом з «Дитячою грою» в американських кінотеатрах очікуються ремейк хоррора «Прокляття» і «Історія іграшок 4».

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####