14
ЛИС
2018

Стартували зйомки блокбастера «Годзілла проти Конга»

Адам Вінгард займає режисерське крісло проекту.

Студія Legendary оголосила в Twitter про початок робіт над стрічкою «Годзілла проти Конга», де на екрані знову зустрінуться два легендарних монстра. Картина з'явиться в кінотеатрах 21 травня 2020 року.



Згідно з офіційним синопсисом, саме людство стало виною того, що Годзілла і Конг змушені зійтися в нерівній сутичці. Організація «Монарх», яка відстежує життя монстрів на Землі, тим часом відправляє експедицію в незвідані землі, де сподівається розкрити таємницю походження титанів. Але, крім «Монарха», є й інші люди, які планують знищити всіх істот, поганих і хороших.

Картину за сценарієм Ліндсі Бір і Террі Россіо поставить Адам Вінгард, режисер фільмів «Тобі кінець!» І «Зошит смерті».

У фільмі знімаються Александр Скарсгард, Міллі Боббі Браун, Ейса Гонсалес, Ребекка Холл, Данай Гуріра, Кайл Чандлер, Джуліан Деннисон і Деміан Бішір.

«Годзілла проти Конга» - нова частина кіновсесвіту Legendary Entertainment і Warner Bros., побудованої навколо знаменитих гігантських монстрів. Першим фільмом новоспеченої франшизи став «Годзілла» режисера Гарета Едвардса, а блокбастер «Конг Острів Черепа», який вийшов в березні 2017-го, Джордана Вот-Робертса натякнув на прийдешню зустріч кайдзю і гігантської горили. Наступною картиною стане блокбастер «Годзілла 2: Король монстрів» Майкла Догерті.

Прем'єра «Годзвіла проти Конга» відбудеться 21 травня 2020 року.

 
#####