15
ЛИС
2018

Восьмий сезон «Гри престолів» вийде в квітні 2019-го

Канал також опублікував невеликий тизер останнього сезону.

Канал HBO опублікував невеликий ролик про «Грі престолів» і офіційно оголосив, що серіал повернеться на екрани в квітні 2019 року. При цьому точна дата, коли відбудеться прем'єра восьмого і заключного сезону, не називається.



Точну дату релізу сьомого сезону HBO розкрив в ході спеціальної онлайн-трансляції, зробивши з оголошення подію, за якою стежили по всьому світу. Так що є вірогідність, що для останнього сезону канал влаштує щось подібне. При цьому раніше канал заявив, що восьмий сезон буде розбитий на дві частини і в 2019-му вийде тільки перша половина.

Заключний сезон почнеться в Вінтерфіллі, рідному домі Старків. Туди прибувають Дейнеріс і її армія. Головним завданням героїв стане майбутня битва з армією мертвих, що йде з Півночі. Підсумок цієї битви вирішить долю всього Вестероса.


Кадр з серіалу 
«Гра престолів»

Фінал «Гри престолів» повинен стати масштабним, і творці планують обмежити місце дії Вестеросом. Тільки для зйомок однієї бойової сцени у творців серіалу пішло 11 тижнів, а всього робота над шістьма епізодами зайняла 10 місяців. В одному з інтерв'ю Софі Тернер розповіла, що за кількістю смертей восьмий сезон значно перевершує всі минулі сезони разом узяті.
 
#####