06
ГРУ
2018

Стала відома назва нових «Людей в чорному»

Підзаголовок картини відсилає до масштабу пригод Кріса Хемсворта і Тесси Томпсон.

На Comic-Con, що проходить в Бразилії, з'явилося кілька стендів студії Sony, яка планує представити на конвенті майбутні проекти. Завдяки цьому стала відома повна назва майбутнього перезапуску / спін-оффу «Людей в чорному». В оригіналі картина Ф. Гері Грея буде називатися Men in Black International, що можна перевести як «Міжнародні люди в чорному» або «Люди в чорному: Міжнародне відділення».



Новий фільм знову розповість про роботу надсекретної організації, яка контролює діяльність інопланетних прибульців, що мешкають на Землі серед звичайних людей. У центрі сюжету - агенти Ейч і Ем, яких грають відповідно Кріс Хемсворт і Тесса Томпсон. На відміну від минулих частин, дія четвертої картини розгорнеться по всьому світу, звідси і приставка «міжнародні».

Разом з Хемсвортом і Томпсон у фільмі знімаються Ліам Нісон, Емма Томпсон, Кумейл Нанджіані, Рейф Сполл і дует танцюристів Лоран і Ларрі Буржуа.

Після третього фільму франшиза про людей в чорному застопорилася, і з новою частиною студія Sony має намір влаштувати фантастичної серії м'який перезапуск. Відповідно до сучасних голлівудських правил ребута, нова картина фактично існує в хронології оригінальних фільмів, але при цьому не пов'язана з минулими частинами сюжетно.

Прем'єра «Людей в чорному» відбудеться 13 червня 2019 року.

 
Джерело: collider.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####