10
ГРУ
2018

Трейлер «Месників 4» встановив рекорд

Минулого рекордсменом був ролик «Війни нескінченності».

7 грудня Джо і Ентоні Руссо опублікували довгоочікуваний ролик блокбастера «Месники: Війна нескінченності 2» - продовження «Війни нескінченності». За 24 години 2-хвилинний ролик зібрав 289 млн переглядів і встановив новий рекорд. Про досягнення радісно відрапортував Twitter студії Marvel.



З 29 листопада 2017 року рекордсменом залишався перший трейлер «Війни нескінченності»: за добу ролик залучив 238 млн переглядів. З 26 листопада на другому місці тизер-трейлер фільму «Король Лев» - сучасного ремейка класичного мультфільму 1994 року. За 24 години він зібрав 224,6 млн переглядів.

Трейлер четвертих «Месників» став найбільш очікуваним роликом року. Глядачі і фанати хотіли побачити наслідки «Війни нескінченності» і дізнатися назву майбутнього блокбастера. Хтось навіть скористався галасом навколо фільму і вкрав домен AvengersEndgame.com, який тепер перенаправляє на сайт картини «Жив-був Дедпул» (сімейної версії «Дедпула 2»). В обмін зловмисник вимагає квитки на прем'єру «Війни нескінченності 2».


Кадр з фільму «Месники: 
Війни нескінченності 2»

Сюжет четвертих «Месників», які отримали підзаголовок Endgame, тримається в суворій таємниці. Стрічка стане прямим продовженням «Війни нескінченності». З чуток, дія фільму розгорнеться через п'ять років після подій минулого фільму. Фото зі знімального майданчика натякають, що у справі замішані подорожі в часі, за допомогою яких Месники зможуть відродити жертв Таноса і перемогти божевільного титана.

Українська прем'єра «Месники:
Війни нескінченності 2» відбудеться 25 квітня 2019 року.
 
#####