14
СІЧ
2019

З'явилися подробиці про сюжет «Диво-жінки: 1984»

Портал We Got This Covered з'ясував кілька подробиць про сюжет фільму «Диво-жінка: 1984».

Зокрема, підтвердилися припущення, що Педро Паскаль грає класичного лиходія DC - Максвелла Лорда. Також стало відомо, що саме він стане причиною повернення Стіва Тревора (Кріс Пайн) з мертвих.


Кадр з фільму 
«Диво-жінка»

Впливовий і успішний бізнесмен, Лорд мріє стати богом серед смертних. Для цього він не шкодує коштів і збирає з усіх куточків світу різноманітні магічні артефакти в спробі знайти той, який зможе подарувати йому безмежну силу і могутність справжнього божества.

У пошуках йому допомагає доктор Барбара Енн Мінерва, фахівець з давньої історії. Так в руки Мінерви потрапляє якийсь артефакт, який перетворює її в дику, кровожерливу і некеровану жінку-кішку - Гепарду. Не тямлячи себе від люті, вона починає полювання за Лордом, з чиєї вини і перетворилася в монстра.

Лорд, бажаючи врятуватися від Гепарди, звертається за допомогою до Діани, яка вже багато років живе серед людей. Щоб переконати її виступити проти Мінерви, Лорд використовує один з артефактів зі своєї колекції і воскрешає Тревора.

Наскільки довговічним виявиться нове життя Тревора і як на це відреагує Диво-жінка, не уточнюється.

Лорд і Гепарда - два найвідоміших противника Диво-жінки. Перший загинув від рук супергероїні, а друга часто звинувачує Діану в своєму перетворенні.

Наскільки ця інформація правдива, стане відомо 4 червня.

 
Джерело: wegotthiscovered.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####