14
СІЧ
2019

Новий тизер «Гри престолів» і дата релізу 8 сезону

У Мережі з'явився ще один тизер майбутнього восьмого (заключного) сезону серіалу «Гра престолів». У новому ролику нарешті замість старих кадрів з попередніх сезонів і заставок з зображенням логотипів будинків з'явився свіжий матеріал.



У цьому тизері ми бачимо, як Джон Сноу, Арья Старк і Санса Старк блукають по темних підземеллях Вінтерфелла, де знаходиться фамільний склеп. Вони проходять повз статуй Неда і Кейтілін Старк. При цьому Нед нібито говорить своєму бастарду Джону: «Ти - Старк. У тебе може не бути мого імені, але в тобі тече моя кров».

Однак ми-то знаємо, що насправді Джон Сноу є носієм роду Таргарієн, так що слова Неда звучать сумнівно... Мабуть, в останньому сезоні нам належить дізнатися, чи є Джон істинним Старком в душі, незважаючи на своє альтернативне походження (втім, він же син сестри Неда).

Також ми дізнаємося, як новина про справжнє походження Джона вплине на його союз з Дейенеріс, яка припадає йому рідною тіткою. І хто в підсумку займе Залізний трон.

В кінці ролика ми бачимо, як до трійці підкрадається крижаний холод. Не варто забувати про зиму і білих ходоків.

Також в кінці тизеру нам повідомляють дату релізу восьмого сезону - 14 квітня. Тобто чекати залишилося рівно три місяці, починаючи з сьогоднішнього дня.

 
#####