16
СІЧ
2019

Ден Трахтенберг екранізує гру «Uncharted»

Ден Трахтенберг («Вул. Монстро, 10») займе режисерське крісло екранізації гри «Uncharted» студії Sony. Він замінить на цій посаді Шона Леві, який в кінці 2018 року залишив проект заради зйомок бойовика «Вільний» з Раяном Рейнольдсом.


На фото: Ден Трахтенберг

Серія ігор «Uncharted» розповідає про безстрашного мисливця за скарбами Нейтана Дрейка. Нащадок знаменитого пірата Френсіса Дрейка, він подорожує по всьому світу в пошуках стародавніх артефактів, постійно втручаючись в різні авантюри і ризикуючи життям на регулярній основі.

Sony вже кілька років намагається перенести «Uncharted» на великий екран. У різний час до екранізації придивлялися Сет Гордон, Ніл Бергер і Джо Карнахан, але проект знову і знову опинявся без режисера.


«Uncharted»

Про сюжет проекту практично нічого не відомо. З чуток, стрічка «Незвідане: Удача Дрейка» повинна стати приквелом гри і розповісти про першу пригоду Нейтана Дрейка. Виконавцем головної ролі як і раніше значиться Том Холланд.

Після
«Вул. Монстро, 10» Трахтенберг, який зняв один з епізодів серіалу «Чорне дзеркало», планував екранізувати книгу про Гаррі Гудіні і поставити картину «Космічна гонка». На даний момент доля обох проектів невідома.
 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####