17
СІЧ
2019

Енн Хетевей зніметься в «Відьмах» Роберта Земекіса

Енн Хетевей виконає роль Великої Верховної відьми в картині Роберта Земекіса «Відьми» - екранізації однойменного роману Роальда Даля.

Земекіс не тільки займе режисерське крісло картини, а й напише сценарій адаптації. Джек Репк, Альфонсо Куарон і Гільєрмо дель Торо спродюсують проект.


На фото: Енн Хетевей

Роман Даля, який побачив світ у 1973 році, розповідає про світ справжніх відьом, які живуть серед звичайних людей. Семирічний хлопчик, нацькований мудрою бабусею, давно навчився розпізнавати відьомські повадки і уникати небажаних зустрічей, адже для відьми немає нічого солодшого, ніж смерть дитини. Але всі його пізнання виявляються марними, коли він несподівано стикається з найголовнішою та найвличнішою відьмою всіх часів.

У 1990 році Ніколас Роуг поставив фільм «Відьми» - вільну екранізацію роману, де роль головної відьми зіграла Анжеліка Х'юстон. Відповідно до джерел, версія Земекіса буде значно ближчою до першоджерела.

24 січня глядачі зможуть побачити Хетевей в трилері «Море спокуси». У 2019 актриса також з'явиться на екрані в кримінальній комедії «Відчайдушні шахраї» і в гостросюжетній картині «Останнє, чого він хотів». Зараз Хетевей зайнята на зйомках безіменного проекту Тодда Хейнса про хімічної компанії DuPont.

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####