18
СІЧ
2019

Кевін Харт зніметься в екранізації «Монополії»

Кевін Харт виконає головну роль в проекті Lionsgate і Hasbro «Монополія» - екранізації однойменної настільної гри.

Тім Сторі, який працював з Хартом над комедією «Шалений патруль» і декількома стендапами актора, займе режисерське крісло картини.


На фото: Кевін Харт

У проекту поки немає сценариста або точної дати релізу. Можливий сюжет також не розкривається.

Hasbro уже багато років намагається екранізувати «Монополію». У 2008 році, після успіху «Трансформерів», Hasbro уклала шестирічний договір з Universal на виробництво семи фільмів по своїм іграшкам, включаючи «Дошку Віджа», «Стретча Армстронга» і «Доказ». На даний момент на великий екран вдалося перенести тільки «Віджу».

«Монополія» - одна з найпоширеніших і відомих настільних ігор в історії. За підрахунками Hasbro, в 114 країнах в неї грає більше 1 мільярда людей. Гра побудована навколо торгівлі нерухомістю: гравці кидають кубики, переміщаються по полю і скуповують у власність вулиці і будівлі. Чарльз Дерроу, творець «Монополії», хотів за допомогою своєї гри показати всі жахи капіталізму, але в підсумку вона стала його справжнім втіленням.

Свого часу до екранізації «Монополії» придивлявся Рідлі Скотт, а сценарій проекту встиг написати Ендрю Ніккол («Шоу Трумана»). Однак запустити картину у виробництво не вдалося, навіть коли Скотт взяв на себе роль продюсера.

У 2019 Кевін Харт з'явиться на великому екрані в мультфільмі «Секрети домашніх тварин 2» і у фільмі «Джуманджі 2».

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####