13
ЛЮТ
2019

Warner розпочала роботу над спін-оффом «Аквамена»

Ноа Гарднер і Ейдан Фіцджеральд напишуть для студії Warner сценарій фільму «Глибоководні» (The Trench) - окремого хоррор-проекту про монстрів, що з'явилися на великому екрані в блокбастері «Аквамен».


Кадр з фільму 
«Аквамен»

Глибоководні - монструозні мешканці найнепроникніших океанських глибин. Колись вони були частиною Атлантиди, але після руйнування легендарного острова виявилися відрізані від решти світу. У темряві вони мутували в жахливих потвор, позбавлених розуму, рухомих виключно хижими інстинктами.

Глибоководні дебютували на сторінках коміксів про Аквамена в 2011 році, коли видавництво перезапустило весь світ. Ставши частиною міфології персонажа, вони з'явилися і в фільмі Джеймса Вана.

Відповідно до джерел, спін-офф буде набагато скромнішим ніж «Аквамен» як по бюджету, так і за розмахом. Весь проект, який Ван спродюсує разом з Пітером Сафраном, буде ближчим до фільмів жахів.

«Аквамен» вийшов в кінці 2018-го. Картина про підводного супергероя привернула глядача і зібрала в прокаті 1,1 млрд доларів, ставши найуспішнішим фільмом за коміксами DC. Студія готує продовження, але Ван поки не погодився зайняти режисерське крісло сиквела і, за його словами, чекає відповідного сценарію.

 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####