11
КВІ
2019

«Месники 4» зібрав 257 млн. ​​дол. на передзамовленні квитків

Квитковий сервіс Fandango поділився свіжою статистикою. «Месники: Завершення» встановив абсолютний рекорд з продажу квитків за тиждень. Замовлення через Fandango гарантують фільму збори не менше 257 млн ​​доларів за перший вікенд.

Більш того, за цей же період на «Завершення» було продано квитків в п'ять разів більше, ніж свого часу на «Месники: Війна нескінченності».


Кадр з фільму 
«Месники: Завершення»

Раніше Fandango повідомляв, що за перші шість годин продажів новий фільм братів Руссо побив добові рекорди сервісу. Користувачі скаржилися, що сайт обваливсь через наплив бажаючих. Президент компанії Пол Яновер розповів, що це не зовсім так, але «Месники: Завершення» дійсно змусив Fandango переглянути принцип роботи. Компанія прийняла рішення ввести віртуальні кімнати очікування, щоб кожен користувач міг встати в електронну чергу і не обвалити сервер. За словами Яновера, компанія прийшла до цього рішення, після того як допрем'єрні продажу фільму «Зоряні війни: Пробудження сили» в 2015 році зламали їх сайт.

«Після перших 15 хвилин продажу квитків стало ясно, що "Месники" будуть продаватися більше, ніж "Пробудження сили". Ми не можемо збільшити продуктивність сайту заради тригодинного вікна, яке трапляється раз на два роки, і тому створили систему, щоб акуратно впоратися з ситуацією. Людям довелося чекати - тут вже нічого не поробиш, - але зате нічого не обвалилося».

Яновер зазначив, що дуже неприємно змушувати фанатів чекати можливості купити квиток, але інакше вирішити ситуацію з «Завершенням» було неможливо. Експерти пророкують новим «Месникам» старт в районі 300 млн доларів.

 
Джерело: indiewire.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####