20
КВІ
2019

Постер ремейка «Дитячих ігор»

Марк Хемілл, який в новій версії «Дитячоїї гри» озвучує вбивчу ляльку, представив в Twitter сучасного Чакі у всій красі.

Незважаючи на те, що історія з містикою і переселенням душ залишилася в минулому, сучасний Чакі все одно виглядає досить зловісно. Особливо з величезним ножем в руці.



Оригінал Тома Холланда розповідав про милу ляльку, в яку вселилася душа серійного вбивці Чарльза Лі Рея. Чакі потрапляв в звичайну сім'ю, але не сидів склавши руки і знову почав вбивати. Ніхто, крім маленького Енді, не усвідомив, що саме Чакі винен в хвилі страшних вбивств. Справжній жах настав тоді, коли дух лиходія намірився переселитися з ляльки в живу людину.

У новій версії Чакі - наймодніший продукт іграшкової компанії, зроблений за останнім словом техніки. Тільки творці ляльки забули, що техніка має звичку ламатися, і доброзичливий Бадді може обернутися кровожерливим вбивцею.

Разом з Хеміллом в новій версії знялася Обрі Плаза. Їй дісталася роль матері-одиночки Карен, яка і подарувала ляльку своєму синові Енді (Гебріел Бейтман). Режисером ремейка став Ларс Клевберг («Полароїд»), сценарій написав Тайлер Бертон Сміт («Кунг Ф'юрі 2»).

 
#####