14
ТРА
2019

Зйомки «Бонда 25» стартували без готового сценарію

Як повідомляє видання Daily Mail з посиланням на джерело, близьке до виробництва, на знімальному майданчику 25-го фільму про Джеймса Бонда до сих пір немає закінченого сценарію.

Робота над картиною почалася 28 квітня, але режисер Кері Фукунага, виконавець головної ролі Деніел Крейг і сценаристка Фібі Воллер-Брідж продовжують переписувати текст.



«Вони пишуть поверх правок, поверх інших правок», - уточнює джерело щодо участі Воллер-Брідж, яку запросили доопрацювати сценарій.

«Деніел пише. Кері пише, - продовжує інсайдер. - Знімальна група вважає, що вони працюють над відкладеним бардаком».

«У них є начерк сюжету, але діалоги пишуться в останній момент. Кіно так не знімають. Напевно, вони розберуться в монтажній. Фільми в будь-якому випадку там і створюються. Але розумно було припустити, що "Бонд" буде більш зібраним».

«Бонд 25» практично з самого початку зіткнувся з проблемами. Спершу режисерське крісло проекту залишив Денні Бойл, у якого почався конфлікт з Крейгом і продюсерами. Його замінив Фукунага. Від сценарію Бойла відмовилися і повернулися до оригінального тексту Ніла Первіса і Роберта Вейда, ветеранів франшизи. У лютому Скотта З. Бернса запросили переробити сценарій. Після нього до роботи над картиною підключилася Воллер-Брідж.

Зйомки фільму пройдуть на студії Pinewood у Великобританії, в Лондоні, Італії, Норвегії та на Ямайці.

У «Бонда 25» знімуться Рамі Малік, Рейф Файнс, Леа Сейду, Рорі Кіннер, Бен Вішоу, Наомі Харріс, Джеффрі Райт, Біллі Магнуссен, Ана Де Армас, Дали Бенссалах, Давид Денсік і Лаша Лінч.

 
Джерело: dailymail.co.uk
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####