08
ЛИП
2015

«Мисливицям за привидами» знайшли лиходія

Ще п'ять акторів стали героями фільму «Мисливиці за привидами»

Робота над перезапуском «Мисливців за привидами» з жіночою командою продовжує набирати обертів. До акторського складу картини Пола Фіга приєдналися одразу п'ять акторів, серед яких номінант на «Оскар» - Енді Гарсіа і зірка «Прослушки» - Майкл Кеннет Вільямс.
 
На фото: Ніл Кейсі та Пол Фіг

Роль головного лиходія на ім'я Роуен отримав комік Ніл Кейсі. В якості сценариста він працював над серіалами «Всередині Емі Шумер» і «Шоу Кролла», а також над передачею «Суботнім вечором в прямому ефірі», руку до якої доклали і виконавиці головних ролей Мелісса МакКарті, Крістен Уіг, Кейт МакКіннон і Леслі Джонс. Серед акторських робіт Кейсі числяться «Віце-президент», «Брід Сіті» та «Будинок ігор».

 
На фото: Енді Гарсіа

Офіційні подробиці про персонажа поки що залишаються в секреті. Очікується, що він буде аналогом Гозер і Віго з оригінальних фільмів. Підступні плани Роуена призведуть до підвищення паранормальной активності в Нью-Йорку.

Номінант на премію Американської кіноакадемії за роль в «Хрещеному батьку 3» - Енді Гарсіа приміряє образ мера міста. Якщо франшиза залишиться вірна собі, мер не буде великим шанувальником мисливиць. Принаймні доти, поки йому не знадобиться допомога дівчат.

 
На фото: Майкл Кеннет Вільямс

Деталі ролі Майкла Кеннета Вільямса теж не розголошуються. Разом з ним до акторського складу приєдналися Метт Волш, якого не так давно можна було побачити у фільмі-катастрофі «Шторму Назустріч», і Сесилі Стронг, ще одна зірка «Суботнім вечором в прямому ефірі».

 
Фото зі зйомок фільму «Мисливиці за привидами»

Також в «Мисливцях за привидами» зайнятий Кріс Хемсворт, якому дісталася роль секретаря дівчат. Зйомки картини вже йдуть, а прем'єра запланована на 28 липня 2016-го.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####