28
АВГ
2015

Даніель Брюль закохається в Джесіку Честейн

Актор Даніель Брюль вже одного разу грав нациста, який закохується в іноземку, у Квентіна Тарантіно в «Безславних виродках», а тепер йому належить схожа роль у драмі Нікі Каро «Дружина доглядача зоопарку». Об'єктом інтересу його персонажа стане героїня Джесіки Честейн.
 
Даніель Брюль в драмі «Обличчя ангела»

Драма, яку збирається ставити новозеландська постановниця, заснована на однойменному романі Даян Акерман. У центрі сюжету реальна історія з життя працівників Варшавського зоопарку. Під час окупації Польщі Ян та Антоніна Забінскі ховали від нацистів сотні євреїв у спорожнілих клітинах. Крім цього майже дюжина людей ховалася у них вдома. В умовах постійної небезпеки подружжя намагалися зберегти подобу нормального життя для своїх підопічних, доглядали за рештою тваринами і навіть організовували концерти.
 
Кадр з фільму «Гонка»

Брюль зіграє Лутца Хека, головного зоолога Гітлера, який виявляється на чолі зоопарку Забінскіх, закохується в Антоніну, а потім тероризує її.

Німецький актор отримав номінацію на премію «Золотий глобус» за роль у стрічці «Гонка», а нещодавно його можна було бачити в драмі Майкла Вінтерботтома «Обличчя ангела».

 
Джессіка Честейн у фільмі «Багряний пік»

Джессіка Честейн, яка зіграє головну жіночу роль у «Дружині доглядача зоопарку», вже готується до зйомок і вчиться працювати з тваринами.
 
 

Цього року актриса з'явиться відразу в двох очікуваних картинах - «Марсіянин» і «Багряний пік».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####