04
СІЧ
2015

Найбільш очікувані фільми 2015 року

Клієнти Fandango вибрали найбільш очікуваний фільм 2015


За рейтингом найбільш очікуваних фільмів 2015 року на першому місці опинився фільм «Зоряні війни: Пробудження Сили», на другому - «Месники: Ера Альтрона» і на третьому - «Голодні ігри: Переспівніця. Частина 2». У першій п'ятірці також опинилися картини «П'ятдесят відтінків сірого» і «Світ Юрського періоду». Найочікуванішим сімейним кінопроектом названий мультфільм «Посіпаки».

Рейтинги найбільш
«бажаних» в 2015 році акторів очолили Роберт Дауні мол. і Дженніфер Лоуренс. У них також увійшли Кріс Хемсворт, Деніел Крейг, Кріс Претт, Том Круз, Скарлетт Йоханссон, Анджеліна Джолі, Мелісса МакКарті, Холлі Беррі.

Також клієнти сервісу вибрали акторів, від яких вони чекають
«прориву» в новому році. Ці рейтинги очолили Джеймі Дорнан («П'ятдесят відтінків сірого») і Дейзі Рідлі («Зоряні війни: Пробудження Сили»).

Опитування проводилося з 22 по 29 грудня 2014 року. Стверджується, в ньому взяли участь більше тисячі клієнтів Fandango. Варто відзначити, що в аналогічному рейтингу найбільш очікуваних кінопроектів за минулий рік не знайшлося місця фільму
«Вартові галактики», який потім очолив список найкасовіших кінострічок американського прокату.

Нагадаємо Вам трейлери до двох найочікуваніших фільмів 2015 року:

Трейлер до фільму «Зоряні війни: Пробудження сили»

 
Зоряні війни: Пробудження сили (Star Wars: The Force Awakens)
Вихід у прокат: 17.12.2015
Жанр: Фантастичний екшн
Режисер: Дж. Дж. Абрамс («Місія Неможлива 3», «Стартрек. Відплата») 
У ролях: Гаррісон Форд («Зоряні Війни», «Індіана Джонс»), Гвендолін Крісті (серіал «Гра престолів»), Донал Глісон («Коханий з майбутньго», «Нескорений»)


Хай буде з вами сила! Продовження епічної і класичної саги в ще масштабнішому форматі. Дія відбувається через 30 років після «Повернення Джедая». Студія Дісней та Лукас Філмз обіцяють справжнє видовище в найкращих традиціях жанру, а сюжет поки що тримають в таємниці.
 
Трейлер до фільму «Месники: Ера Альтрона»
 
 
 
Месники: Ера Альтрона (Avengers: Age of Ultron)
Вихід у прокат: 30.04.2015
Жанр: Фантастичний екшн
Режисер: Джосс Відон («Месники», «Місія «Сереніті»)
У ролях: Роберт Дауні мол. («Залізна людина»), Кріс Хемсворт («Тор»), Кріс Еванс («Перший месник»), Скарлетт Йоханссон («Месники», «Люсі»)

Навесні 2015-го «Месники», які у 2012 році побили рекорди світових бокс-офісів повертаються! Людство на межі знищення. Штучний інтелект Альтрон, створений для захисту нашої планети, обертає зброю проти неї. Таємна організація «Щ.И.Т.» змушена звернутися по допомогу до наймогутніших героїв Землі – Месників. Студія Марвел готова вражати уяву глядачів видовищними візуальним ефектами та фірмовим гумором.

 
Джерело: kinonews.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####