06
СІЧ
2015

Скарлетт Йоханссон стане «Привидом в обладунках»

Скарлетт Йоханссон зніметься в екранізації японського коміксу

Скарлетт Йоханссон у фільмі «Люсі»
 
Про те, що з Йоханссон ведуться переговори, було відомо ще в жовтні минулого року. Справа в тому, що актрису звали на одну з ролей в екранізації коміксу «Загін самогубців» на роль Харлі Квін, але Скарлетт воліла переговори зі студією DreamWorks щодо «Привида».

Відомо, що студія зробила Йоханссон пропозицію, від якої вона не змогла відмовитися: гонорар у розмірі 10 мільйонів доларів за фільм.

Манга «Привид в обладунках» була вперше опублікована в 1989 році. У неї було два продовження, три перекладання в повнометражне аніме і анімаційний телесеріал. Другий повнометражний фільм «Привид в обладунках 2: Невинність» був випущений в США за участю DreamWorks, тому студія Стівена Спілберга і займається перетворенням оригіналу в фільм. Швидше за все, фінансову підтримку також надасть студія Paramount.

У центрі сюжету «Привида в обладунках» знаходяться учасники спеціального підрозділу, створеного для боротьби з кібертероризмом. Головна героїня - Мотоко Кусанаги, кіборг, механічне та електронне тіло робота з розумом, пам'яттю і почуттями людини. У першій повнометражній анімаційній картині «Привид в обладунках» 1995 року розповідалося про те, як одного разу в глобальній мережі, до якої підключений кожен житель цього нового світу, з'явився вірус - самонавчальна програма, що володіє власною свідомістю, і Мотоко довелося взятися за розслідування.

Останню версію сценарію написав Вільям Уілер, який працював над драмою Міри Наїр «Фундаменталіст мимоволі».

У режисерському кріслі «Привида в обладунках» - Руперт Сандерс, відомий за фільмом «Білосніжка і мисливець».

Нагадаємо, що в 2014 році Скарлетт Йоханссон з'явилася на екранах у двох великих проектах - «Перший месник: Друга війна» і «Люсі». Обидва вони виявилися успішними у світовому прокаті. У 2015 році актриса знову з'явиться в образі Чорної вдови в картині «Месники 2: Ера Альтрона». Вона також повинна озвучити пітона Каа в екранізації «Книга джунглів», якою займається Джон Фавро, а зараз знімається у фільмі братів Коен «Аве, Цезар!».

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####