10
ЛЮТ
2016

Джонні Депп перетвориться в Людину-невидимку

Зірка «Піратів Карибського моря» Джонні Депп виконає головну роль в перезапуску «Людини-невидимки». У проекту Universal поки немає ні режисера, ні сценариста.
 
На фото: Джонні Депп

Втім, залишається невідомою і дата релізу фільму, який стане частиною всесвіту стрічок про класичних кіномонстрів студії.

 
Кадр з фільму «Людина-невидимка» 1933 року

Вперше компанія зверталася до історії за мотивами роману Герберта Веллса в 1933 році. У картині Джеймса Вейла, за свою роботу премійованого на Венеціанському фестивалі, головного героя зіграв чотири рази номінант на «Оскар» Клод Рейнс.
 
Кадр з фільму «Людина-невидимка» 1933 року

Нову версію «Людини-невидимки» курирують Алекс Куртцман і Кріс Морган, відповідальні за всю очікуючу переробки серію фільмів про юніверсаловскіх монстрів, куди входять також «Людина-вовк», «Франкенштейн», «Створення з Чорної лагуни» та «Мумія». Ключова роль в останній стрічці закріплена за Томом Крузом.

Участь акторів такого масштабу, як Джонні Депп і зірка «Місії неможливої», безсумнівно, значним чином зміцнює позиції студії в справі формування власного оновленого кіновсесвіту. Нагадаємо, що «Мумія», яка стартує в прокаті раніше інших картин в серії, вийде на великі екрани в червні 2017 року. Треба думати, виконавцем головної ролі «Людина-невидимка» тепер теж буде активніше просуватися до глядача.

 
Кадр з фільму «Людина-невидимка» 1933 року

Джонні Деппа, який отримав номінацію на премію Гільдії акторів США за образ Вайті Балджера в «Чорній месі», в 2016 році можна буде побачити в сиквелі «Аліси в країні чудес».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####