12
ЛЮТ
2016

Джо Карнахан може зв'язатися з поганими хлопцями

У минулому році Sony покликала Джо Карнахана відполірувати сценарій триквела «Поганих хлопців». Говорилося тоді і про передбачувану причетність кінематографіста до режисури стрічки. Постановник частково підтвердив таку можливість останніми постами в твіттері.
 
Кадр з фільму «Погані хлопці»

Автор «Сутички» опублікував на своїй сторінці фрагмент превізуалізаціі кримінального бойовика, супроводивши зображення коментарем: «Хто ця людина? І наскільки він поганий?»
 

Повідомлення Карнахана недвозначно натякає на те, що режисер, схоже, все-таки встав біля керма проекту. Фільм, як очікується, знову об'єднає на одному знімальному майданчику Вілла Сміта і Мартіна Лоуренса.

Днями, до речі, перший з акторів розповів, що недавно зустрівся зі своїм колегою по франшизі, якого не бачив пару років: «Ми просто подивилися один на одного і обнялися. У той момент ми зрозуміли, що зробимо ще одних "Поганих хлопців"».

 
Кадр з фільму «Погані хлопці 2»

Оригінальна картина Майкла Бея вийшла на великі екрани в 1995 році і у 19-мільйонному бюджеті зібрала понад 141 мільйона доларів. Сиквел 2003 року заробив 273 мільйони при витрачених 130. Продюсер Джері Брукхаймер протягом декількох років періодично повертався до ідеї триквела.

Старт прокату третіх «Хлопців» намічений на 16 лютого 2017 року, тоді як четверта частина запланована на 4 липня 2019.

 
Джо Карнахан на зйомках «Драйвера на ніч»

Останньою режисерською роботою Джо Карнахана був трилер «Драйвер на ніч» з Патріком Вілсоном.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####