17
ЛЮТ
2016

Оголошено акторський склад 8-го епізоду «Зоряних воєн»

Студія Disney за допомогою спеціального ролика, який ми демонстрували у попередній новині, офіційно оголосила про старт зйомок наступного епізоду «Зоряних воєн» і анонсувала акторський склад. До франшизи приєднуються Бенісіо Дель Торо, Лора Дерн і Келлі Марі Трен.
 
На фото: Бенісіо Дель Торо

Отож, до складу влилися три новачка. Чутки про те, що Дель Торо може зіграти лиходія в картині Раяна Джонсона, з'явилися ще минулого літа, а ось оголошення про Дерн і Келлі Марі Трен стало несподіванкою.

Лора Дерн найбільш відома за ролями в «Парку Юрського періоду», «Ідеальному світі», «Жовтневому небі», «Диких серцем» і «Дикій». Останні два фільми принесли актрисі номінації на «Оскар».

 
На фото: Лора Дерн

Для Келлі Марі Трен восьмий епізод стане першим великим проектом. Побачити її можна було в скетчах College Humor, а також в серіалах «Мій хлопчик» і «Адам псує все».

Хто повернеться до своїх ролей, знову ж таки,  Ви можете прочитати у попередній новині про франшизу.

 
На фото: Келлі Марі Трен

Прем'єра восьмого епізоду «Зоряних воєн» намічена на 14 грудня 2017 року, але до цього нас чекає ще один фільм франшизи. 15 грудня 2016- го відбудеться реліз спін-оффа «Зоряні війни: Ізгой».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####